Natuurlijk

Duurzaam & milieubewust

Gratis verzending > € 25,-

Graan- en glutenvrij

Runderlong

Iedereen met honden heeft ze wel eens in huis gehaald: gedroogde runderlongen. Ze zijn namelijk lekker, geschikt voor alle leeftijden en gezond. Bij Aware Pet Products gooien wij daar graag nog eens een schepje bovenop. Onze runderlongen zijn namelijk niet alleen gezond, maar ook natuurlijk. Dit houdt in dat wij geen gluten, suikers en zouten aan onze producten toevoegen. Ook zijn wij transparant. Zo weet jij – als klant – precies waar onze snacks vandaan komen. Wel zo prettig.

Runderlongen voor honden

Runderlong: dat klinkt misschien niet zo smakelijk. Voor de mens tenminste. Voor honden is het product echter een heerlijk tussendoortje. Het zit namelijk boordevol eiwitten, mineralen en spoorelementen. Hiermee draagt het bij aan een betere gezondheid en mondhygiëne. De gedroogde runderlong is dus gezond!

De voordelen van deze hondensnack zijn:

  • Natuurlijk;
  • Zonder gluten, suiker of zout;
  • Geschikt voor alle levensfasen.

Toch geven niet alle eigenaren en trainers deze gezonde runderlongen aan hun hond. De geur is namelijk sterk en het product kan vlekken geven – bijvoorbeeld aan tapijt of bekleding. Wij raden dan ook aan om ze buitenshuis te geven. Ook gaan de producten – i.v.m. onderhuids bindweefsel – minder lang mee.

De gedroogde runderlongen van Aware Pet Products

De runderlongen van Aware Pet Products worden gedroogd aangeleverd. Dit houdt in dat ze op hoge temperatuur worden gedroogd: er is geen vocht meer aanwezig. Hiermee verlengen wij de houdbaarheid van onze producten en worden ze lekker taai. Wij voegen daarbij niets aan onze producten toe, waardoor ze natuurlijk en lekker gezond blijven. Een goed verantwoorde keuze dus!

Gezond snacken

Het verschil tussen dierenvoeding en voedsel voor menselijke consumptie is groot. Zeker wanneer het om de kwaliteitsnormen gaat. Het komt dus regelmatig voor dat een kauwsnack de gezondheid van onze viervoeters kan aantasten. Bij Aware Pet Products vinden wij dat niet kunnen. Daarom voldoen onze dierensnacks aan de richtlijnen, die voor menselijke consumptie zijn gesteld.

Meer weten over onze werkwijze? Je leest er op onze website alles over.

Een gedroogde runderlong voor jouw hond kopen?

Het klinkt voor ons misschien niet zo smakelijk, maar honden zijn er echt dol op: gedroogde runderlongen. Daarbij zijn ze gezond en natuurlijk. Plaats daarom vandaag nog een bestelling bij Aware Pet Products. Onze producten bevatten geen toegevoegde ingrediënten, zoals: suiker, zout en gluten. Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 0570-784057, ons te Whatsappen of door het contactformulier in te vullen. Wanneer ga jij zo’n gezonde, gedroogde runderlong voor jouw hond kopen?