Update her-opening Aware Pet Products

Hieronder kun je altijd de laatste status vinden van de geplande her-opening van Aware.

 

23-08-22 Wij zijn weer geopend zoals je normaal van ons gewend bent! Het kan zijn dat er bij de bundels en/of voordeelpakketten een melding verschijnt dat deze op nabestelling staat. Geen zorgen. Deze worden gewoon direct uitgeleverd met de rest van je bestelling. Bedankt voor je geduld!

 

22-08-22  Goed nieuws! De nieuwe levering is bij ons aangekomen, in de loop van deze week zullen wij daarom alle pre-orders gaan uitleveren!

Namens Aware Pet Products willen wij iedereen bedanken voor het vertrouwen.

 

10-08-22 De verbouwing zit erop! Aware Pet Products wacht momenteel op de nieuwe zending met heerlijke kauwsnacks vanuit Mexico.

Deze staan al in de poort van Rotterdam en het wachten is nu op de authoriteiten om deze containerzending in behandeling te nemen. Helaas hebben zij personeelstekort wat voor behoorlijke vertragingen zorgt.

Dit betekend feitelijk dat wij nog niet kunnen her-openen en uw bestelling kunnen uitleveren. Mocht u niet meer kunnen/willen wachten dan respecteren wij dat uiteraard. (Liever niet natuurlijk ;)) Stuur dan gerust een mailtje naar [email protected] Wij zullen uw bestelling dan annuleren en uw geld terugstorten.

 

Hopende op je begrip voor deze situatie van overmacht.

 

Met diervriendelijke groet,

Aware Pet Products