Natuurlijk

Duurzaam & milieubewust

Gratis verzending > € 35,-

Graan- en glutenvrij

Honden verrassingspakket

De feestdagen zijn de gelegenheid bij uitstek om met het gezin cadeautjes uit te wisselen. Natuurlijk vergeet je ook jullie trouwe viervoeter niet. Maar wat leg je dit jaar onder de kerstboom voor de hond? Wat dacht je van een honden verrassingspakket van Aware Pet Products. We hebben een aantal smakelijke pakketten om uit te kiezen, met kauwstaven, botten, gedroogde hondensnacks en meer, voor pups tot reuzenhonden. Zo heb je dit jaar een honden verrassingspakket die zeker in de smaak zal vallen.

Populaire honden verrassingsboxen 

Passende snacks voor jouw hond

Als je denkt aan een kerstpakket voor de hond, dan kom je al snel uit op speeltjes en snacks. Voor natuurlijke hondensnacks heb je de juiste website gevonden. Hoe stel je nou uit zo’n groot assortiment een mooie verrassingsbox voor honden samen? Elke hond is immers anders. Bij Aware Pet Products hebben we een aantal cadeauboxen samengesteld, waar voor vrijwel elke hond wel wat bij zit. Zo kun je kiezen uit de volgende verrassingspakketten voor honden:

  • Snack-, kauw- en bottenmix voor kleine, middelgrote tot grote (rassen) pups;
  • Verschillende boxen met kauwsnacks voor kleine tot grote honden;
  • Snack-, kauw- en bottenmix voor kleine tot reuzenhonden;
  • Honden-verrassingspakket vol Munchy sticks.

 

honden box  honden verrassingspa 9y8GD

 

Honden verrassingspakket geven.

We gaan even terug naar het onder de kerstboom leggen van cadeautjes. Dat is natuurlijk een geweldig leuke traditie, waar je de hond graag bij wilt betrekken. We adviseren om je honden-verrassingspakket pas op het laatste moment onder de kerstboom te leggen. Doe je dit uren of zelfs dagen van tevoren, dan vraag je wel héél veel discipline en zelfbeheersing van je hond. Het beestje zal namelijk direct ruiken dat er wat lekkers in zit. Hou het dus voor iedereen stressvrij en bewaar je cadeaupakket voor de hond op een veilige plek, totdat het tijd is om cadeautjes uit te pakken.

Extra tip: maak van een aantal snacks aparte cadeautjes, die de hond telkens als hij/zij aan de beurt is zelf onder de kerstboom vandaan mag halen. Je beloont dan het geduld en maakt het cadeaus geven ook voor de hond een positieve ervaring.

Gezonde hondensnacks van Aware Pet Products

Welk honden verrassingspakket voor de hond je ook kiest, je kunt er vanuit gaan dat er enkel en alleen gezonde hondensnacks in zitten. Bij Aware Pet Products gebruiken we uitsluitend natuurlijke ingrediënten, zonder toegevoegde geur- en smaakstoffen. Een stuk runderlong, gedroogde bullepees of kauwbot ruikt en smaakt immers al lekker genoeg voor de hond. Ook hebben we het productieproces helemaal in eigen hand. We gebruiken we daarbij geen schadelijke chemicaliën en zien erop toe dat elke gram grondstof wordt gebruikt. Zo bestel je bij Aware Pet Products dus een verantwoord honden-verrassingspakket.

Bestel nu je honden verrassingspakket

Wil je er zeker van zijn dat je honden-verrassingspakket op tijd is voor de feestdagen of dierendag, bestel dan ruim van tevoren. We leveren vlot (en boven de €35,- gratis), maar de cadeauboxen voor honden kunnen natuurlijk uitverkopen. Over de houdbaarheid hoef je je geen zorgen te maken; de gedroogde hondensnacks zijn doorgaans maandenlang houdbaar. Twijfel je welke verrassingsbox bij jouw hond past? We adviseren je graag. Neem contact met ons op en vertel ons meer over je hond (ras, leeftijd, dieet etc). Wij helpen je dan met de keuze voor een passend kerstpakket voor jouw hond. Wat geef jij je trouwe viervoeter dit jaar? We zien graag je bestelling tegemoet!

 

Volg ons op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van alle aanbiedingen – winacties – en leuke berichten van onze trouwste viervoeters!