Kauwstaaf hond

Een lekkere kauwstaaf voor jouw hond kopen? Deze honden kauwstaaf moet natuurlijk van hoge kwaliteit zijn. Het liefst voldoet de honden-kauwstaaf aan de hoogste eisen die er maar gesteld kunnen worden. Gelukkig is Aware Pet Products IFS-gecertificeerd. Dit houdt in dat al onze producten aan de regels van de menselijke consumptiemarkt voldoen. Of het nu gaat om kauwstaven voor puppy’s, vegetarische hondenkauwstaven of de gebruikelijke vleesproducten, wij hebben de perfecte kauwstaaf voor jouw hond of puppy in huis!

Resultaat 1–12 van de 25 resultaten wordt getoond

Filter producten

Geperste kauwstaaf hond – 12cm. – Premium Mexico – Runderhuid Naturel

 0,69 incl. btw Per stuk

Geperste kauwstaaf hond – 25cm. – Premium Mexico – Runderhuid Naturel

 1,99 incl. btw Per stuk

Kauwstaven geperst – 25cm. – Voordeelbundel – 20 stuks – Premium Mexico –

 20,95 incl. btw Per voordeelzak 20 stuks

Runderhuid sticks met kip – hondensnacks

 0,49 0,89 incl. btw
 0,39 0,53 incl. btw

Dunne runderhuid twist sticks

Vanaf  0,25 incl. btw

Munchy Stick met runderlong 12,5 cm

 0,41 incl. btw per stuk

Huidvrije kauwstaven met kip omwikkeld 12,5 cm

 11,99 incl. btw 8 stuks

Huidvrije twist sticks 12,5 cm | mix 25 kalkoen / 25rund

 14,99 incl. btw per 25 stuks rund + 25 stuks kalkoen

Huidvrije twist sticks met kip 12,5 cm

 14,99 incl. btw 50 stuks

Munchy Stick met bullenpees 12,5 cm

 0,87 incl. btw per stuk

Runderhuid kauwstick centraal omwikkeld met long 12,5 cm

 0,33 incl. btw per stuk

Runderhuid stick omwikkeld met runderlong

 0,49 0,99 incl. btw
 0,29 0,79 incl. btw

Welkom bij Aware Pet Products - Jouw bron voor hoogwaardige kauwstaven hondensnacks!

Bij Aware Pet Products begrijpen we dat je alleen het allerbeste wilt voor je trouwe viervoeter. Daarom zijn we er trots op om een uitgebreid assortiment van kauwstaven hondensnacks aan te bieden die speciaal zijn ontworpen om aan de behoeften van jouw hond te voldoen.

Waarom kiezen voor kauwstaven hondensnacks? Kauwen is een natuurlijk instinct voor honden en het biedt tal van voordelen voor hun gezondheid en welzijn. Het kauwen op onze hoogwaardige kauwstaven helpt bij het reinigen van het gebit, het bevorderen van gezond tandvlees en het verminderen van tandplak en tandsteen. Bovendien kan het kauwen op kauwstaven stress en verveling verminderen, waardoor je hond zich gelukkiger en meer voldaan voelt.

Bij Aware Pet Products zorgen we ervoor dat al onze kauwstaven hondensnacks van de hoogste kwaliteit zijn. We werken samen met betrouwbare leveranciers die natuurlijke en gezonde ingrediënten leveren. Onze kauwstaven zijn vrij van onnodige en ongezonde toevoegingen zoals kleurstoffen, suikers, zouten en granen, waardoor je hond alleen het beste krijgt.

Ons assortiment kauwstaven hondensnacks is divers en biedt voor elk wat wils. Of je nu op zoek bent naar zachte kauwstaven voor jongere honden, of naar stevigere opties voor sterke kauwers, we hebben de perfecte snacks voor jouw hond. Daarnaast hebben we ook kauwstaven die specifiek zijn ontworpen om te helpen bij gebitsproblemen of om de adem van je hond fris te houden.

Bij Aware Pet Products begrijpen we ook het belang van voedselveiligheid. Al onze kauwstaven hondensnacks worden zorgvuldig gecontroleerd op kwaliteit en voldoen aan de hoogste normen. We streven naar transparantie en hebben een strenge selectieprocedure voor onze producten, zodat je met een gerust hart kunt genieten van onze hondensnacks.

Bij het kopen van kauwstaven hondensnacks bij Aware Pet Products kun je rekenen op uitstekende klantenservice. Ons team staat altijd klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het maken van de juiste keuze voor jouw hond. We streven naar tevredenheid van zowel jou als je trouwe metgezel.

Dus waar wacht je nog op? Bezoek onze website www.Awarepetproducts.nl en ontdek ons uitgebreide assortiment kauwstaven hondensnacks. Geef je hond de gezonde en smakelijke traktatie die hij verdient. Bestel vandaag nog en laat je hond genieten van het kauwplezier dat hij nodig heeft!