Natuurlijke Hondensnacks Aanbiedingen

Ontdek de heerlijke en gezonde wereld van natuurlijke hondensnacks op onze aanbiedingspagina. Bij Aware Pet Products begrijpen we hoe belangrijk het is om je harige vriend alleen het beste te geven. Daarom hebben we met zorg een uitgebreid assortiment aan natuurlijke hondensnacks samengesteld die niet alleen smakelijk zijn, maar ook voordelen bieden voor de gezondheid en het welzijn van je trouwe metgezel. Let op; niet op alle variaties wordt de 40% dierendag week korting toegepast.

Resultaat 1–12 van de 33 resultaten wordt getoond

Filter producten

Kauwstaven geperst – 12cm. – Voordeelbundel – 50 stuks – Premium Mexico –

 19,95 incl. btw Per voordeelzak 50 stuks

Kauwstaven geperst – 25cm. – Voordeelbundel – 20 stuks – Premium Mexico –

 20,95 incl. btw Per voordeelzak 20 stuks

Runderhuid sticks met kip – hondensnacks

 0,49 0,89 incl. btw
 0,39 0,53 incl. btw

Runderhuid hondenbot met long omwikkeld

 1,99 4,99 incl. btw
 1,59 3,99 incl. btw

Runderhuid kauwbot met kip handgeknoopt centraal omwikkeld

 3,59 5,99 incl. btw
 2,87 3,59 incl. btw

Geperst runderhuid kauwbot met long omwikkeld

Vanaf  1,19 incl. btw

Munchy Bone met Runderlong

 0,99 3,49 incl. btw
 0,79 2,09 incl. btw

Munchy Stick met runderlong 12,5 cm

 0,41 incl. btw per stuk

Runderhuid kauwbot met slokdarm omwikkeld

Vanaf  1,61 incl. btw

Geperst runderhuid kauwbot met kip omwikkeld

Vanaf  1,49 incl. btw

Runderhuid hondenbot met uier omwikkeld

 1,99 4,99 incl. btw
 1,59 2,99 incl. btw per stuk

Runderhuid rol met long omwikkeld medium/dik 21,5 cm

 2,99 incl. btw  2,39 incl. btw per stuk

 

 

 

🐾 Welkom bij Aware Pet Products - Natuurlijke Hondensnacks! 🐾

Onze natuurlijke hondensnacks zijn gemaakt van hoogwaardige ingrediënten, zonder toevoegingen zoals zout, suikers of granen. We geloven in transparantie en daarom kun je bij ons altijd de herkomst en samenstelling van onze producten vinden. We streven ernaar om snacks te bieden die passen bij de natuurlijke voedingsbehoeften van honden, zodat ze kunnen genieten van een voedzame traktatie zonder compromissen.

Of je nu op zoek bent naar kauwsnacks, gedroogde snacks, graanvrije opties of verwensnacks, we hebben voor elke hond wat wils. Ons assortiment omvat diverse smaken en texturen, zodat er altijd iets is dat aansluit bij de voorkeur en dieetvereisten van jouw viervoeter.

Daarnaast hebben we ook speciale snacks die bijdragen aan specifieke behoeften van honden, zoals snacks voor gewrichtsgezondheid, tandverzorging of trainingssnacks om je pup te belonen tijdens het leerproces. We hebben zelfs opties voor honden met speciale dieetwensen.

Bij Aware Pet Products willen we niet alleen de gezondheid van je hond bevorderen, maar ook bijdragen aan een duurzame toekomst. Daarom werken we samen met leveranciers die zich inzetten voor milieuvriendelijke productiemethoden. We doen ons best om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren en tegelijkertijd jou en je hond te voorzien van hoogwaardige producten.

Wacht niet langer en trakteer je harige vriend op de beste natuurlijke hondensnacks die er zijn. Bezoek onze aanbiedingspagina op www.awarepetproducts.nl en ontdek een wereld van smaak en gezondheid. Ons toegewijde team staat altijd voor je klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze voor je hond.

Samen zorgen we voor een blije en gezonde hond!