Natuurlijk

Duurzaam & milieubewust

Gratis verzending > € 25,-

Graan- en glutenvrij

Hondensnacks kopen?

Hondensnacks komen in veel verschillende vormen en maten voor. Botten. Staven. Brokjes. Helaas is de controle op kwaliteit binnen onze sector onvoldoende. De schappen van winkels liggen daarom vol met ongezonde en zelfs gevaarlijke dierenproducten. Aware Pet Products doet hier iets tegen. Ruim 25 jaar produceren wij gezonde hondensnacks, die je online bij ons kunt bestellen. Wel zo prettig. Dus waar wacht je op?

Kauwbotten (18)

Kauwrollen (7)

Kauwstaven (20)

Munchy Bones (5)

De voordelen van onze bewuste hondensnacks

Vrijwel iedereen, die van honden houdt, heeft ze in huis: hondensnacks. Niet zo vreemd, want deze heerlijke tussendoortjes bieden veel voordelen. In de eerst plaats kun je er jouw trouwe viervoeter heerlijk mee verwennen. Daarnaast zijn ze ook goed voor zijn of haar gezondheid. Onze snacks voor honden zijn – doordat ze mineralen, vitamines, calcium en vetzuren bevatten – een perfecte aanvulling op de dagelijkse voeding. Tot slot verwijdert het ook tandplak en gaat stress tegen. Win-win!

Natuurlijke en duurzame hondensnacks

Bij Aware Pet Products houden wij van puur natuur. Zo verwerken wij geen extra ‘fillers’ in onze producten. Denk aan graan of rijst. Deze grondstoffen voegen namelijk helemaal niets toe aan de voedingswaarde van onze hondensnacks. Wel zijn ze hoog in koolhydraten. En dat is natuurlijk niet goed voor het welzijn van jouw huisdier. Daarom bieden wij jou met onze online hondensnacks een meer gezonde keuze. Gedroogd, suikervrij en meer!

Veilig en gezond

Bij Aware Pet Products staan wij voor veilige en gezonden hondensnacks. Daarom zijn onze productielocaties stuk voor stuk GFSI en IFS-food gecertificeerd. Hiermee tonen we aan dat wij nooit schadelijke middelen gebruiken, waaronder: schadelijke chemicaliën, metaalzouten en zware metalen. Ook worden al onze producten getest op salmonella en enterobacteria.

Hondensnack     Hondensnacks kopen

Gezonde hondensnacks bestellen bij Aware Pet Products

Snacks voor honden vind je in allerlei soorten en maten. Dit geldt ook voor de kwaliteit van deze producten. Bij Aware Pet Products staan wij niet alleen voor duurzame hondensnacks, maar ook voor een duurzame markt. Minder verpakkingsmateriaal, meer openheid en een link met de maatschappij. Hiermee kun jij heel makkelijk een bewuste keuze maken. Welke hondensnacks passen het beste bij jouw hond?

Snack voor de hond     hondensnacks

Meer weten over onze werkwijze? Je leest er meer over op deze pagina.

Direct online hondensnacks kopen?

Veilig, gezond en natuurlijk. Dat zijn woorden waar jij – als hondenliefhebber – heel erg blij van wordt. Plaats daarom vandaag nog een bestelling bij Aware Pet Products. Hiermee weet je zeker dat je voor jouw viervoeter de beste hondensnacks in huis haalt. En dat kan ook nog eens heel makkelijk online! Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op. Dit kan door met ons te Whatsappen, te bellen (0570-784057) of door het contactformulier in te vullen. Weet jij al welke hondensnacks jij vandaag bij ons gaat kopen?

Veel gestelde vragen

Wat voor soorten hondensnacks zijn er?

Er zijn enorm veel hondensnacks. Zo kun je kiezen voor gezonde hondensnacks, een lekker tussendoortje of een snack als beloning. Bij Aware Pet Products kiezen wij voor natuurlijke en gezonde hondensnacks!

Welke hondensnack moet ik kiezen?

De keuze voor een hondensnack hangt enorm af van jouw hond zelf. Zo zijn er hondensnacks die helpen bij een goede gebitsverzorging, gewrichtsverzorging of huid en haar. Informeer je daarom goed als jij echt specifiek op zoek bent. Laat het ons vooral weten!

Is het gezond om een hondensnack als beloning geven?

Ja hoor, een hondensnack heeft vele ‘gezonde’ voordelen. Zo zorgen kauwbotten en kauwstaven ervoor dat het gebit schoon blijft en dat de kauwspieren sterk blijven. Daarnaast zorgt een hondensnack ook nog voor beloning. Dit zorgt voor een goede band tussen baasje en hond.

Waar moet ik op letten bij het geven van een hondensnack?

Kijk ook hier weer naar jouw viervoeter. Is het een klein hondje? Geef dan niet al te grote snacks. Dit maakt de kans op stikken groter. Blijf ook voor de zekerheid in de buurt en zorgt voor voldoende drinkwater.

Waarom hondensnacks kopen via Aware Pet Products?

Bij Aware Pet Products willen wij de markt verbeteren. Niet alleen op productniveau, maar ook op maatschappelijk vlak. Daarnaast is onze natuurlijke hondensnacks product IFS FOOD & FSSC 22000 gecertificeerd (uniek!). Onze hondensnacks zijn altijd scherp geprijsd en zijn van de hoogste kwaliteit.