Natuurlijk

Duurzaam & milieubewust

Gratis verzending > € 25,-

Graan- en glutenvrij

De lekkerste hondensnacks kopen?

Ben jij op zoek naar de lekkerste hondensnacks? Dan ben je bij Aware Pet Products helemaal aan het juiste adres! Snacks voor de hond komen in veel verschillende samenstellingen, vormen en maten voor. Zo kan je jouw trouwe viervoeter trakteren op botten, staven, brokjes, runderkophuid en nog veel meer. Helaas is de controle op kwaliteit binnen onze sector onvoldoende. Al ruim 25 jaar produceren wij gezonde hondensnacks, die je online bij ons kunt bestellen. Wel zo prettig. Dus waar wacht je op? Bekijk ons aanbod natuurlijke snacks en bestel vandaag nog.

Kauwbotten (21)

Kauwrollen (11)

Kauwstaven (22)

Munchy Bones (5)

De voordelen van onze gezonde snacks

In de eerste plaats kun je er jouw trouwe viervoeter heerlijk mee verwennen. Daarnaast zijn onze gezonde honden snacks goed voor zijn of haar gezondheid. Doordat ze mineralen, vitamines, calcium en vetzuren bevatten, zijn ze een perfecte aanvulling op de dagelijkse voeding. Nog een voordeel van onze gedroogde hondensnacks, zoals kauwstaven en runderkophuid, is dat ze tandplak verwijderen en stress tegengaan. Win-win-woef!

Natuurlijke snacks voor jouw hond

Bij Aware Pet Products houden wij van puur natuur. Zo verwerken wij geen extra ‘fillers’ in onze hondensnacks. Denk aan graan of rijst. Deze grondstoffen voegen namelijk helemaal niets toe aan de voedingswaarde van hondensnacks. Wel zijn ze hoog in koolhydraten. En dat is natuurlijk niet goed voor het welzijn van jouw huisdier. Daarom bieden wij jou met onze natuurlijke hondensnacks een meer gezonde keuze.

Veilige en gezonde beloningssnacks voor jouw hond

Bij Aware Pet Products staan wij voor veilige en gezonde beloningssnacks voor de hond. Daarom zijn onze productielocaties stuk voor stuk GFSI en IFS-food gecertificeerd. Hiermee tonen we aan dat wij nooit schadelijke middelen gebruiken, zoals schadelijke chemicaliën, metaalzouten en zware metalen. Producenten van snacks – natuurlijk of niet – worden namelijk aan relatief weinig regels gebonden. De snacks kunnen dan ook chemicaliën, zware metalen en metaalzouten bevatten. Dit kan gevolgen hebben voor de gezondheid van onze viervoeters. Wij pakken dit anders aan. Onze producten zijn GSI- en IFS-gecertificeerd. Ook worden al onze hondensnacks getest op salmonella en enterobacteria.  Zij voldoen aan de strenge regels voor menselijke consumptie.

Hondensnack     Hondensnacks kopen

Duurzame hondensnacks bestellen bij Aware Pet Products

Snacks voor honden vind je in allerlei soorten en maten. Bij Aware Pet Products staan wij voor duurzame hondensnacks en een duurzame markt. Minder verpakkingsmateriaal, meer openheid en een link met de maatschappij. Hiermee kun jij heel makkelijk een bewuste keuze maken.

Snack voor de hond     hondensnacks

Meer weten over onze werkwijze? Je leest er meer over op deze pagina.

Direct bestellen bij Aware Pet Products?

Natuurlijke en gezonde producten winnen de laatste tijd steeds meer aan terrein. Niet alleen wanneer het om onze eigen voeding gaat, maar ook om die van onze huisdieren. Er is steeds meer vraag naar producten zonder conserveringsmiddelen en ‘fillers’. De hondensnacks van Aware Pet Products zijn gelukkig natuurlijk. Wij gebruiken daarnaast geen fillers, waaronder: graan en rijst. Deze voegen namelijk niets toe aan het dieet van een hond. Behalve koolhydraten, die de gezondheid van jouw viervoeter juist kunnen schaden.

Hondensnack met kip

Hoewel de meeste hondensnacks met rundvlees worden gemaakt, mag kip zeker niet vergeten worden. Veel honden zijn namelijk gek op kip! Onze hondensnacks met kip zijn daarom een heerlijk product waar je viervoeter blij van wordt. Deze snacks zijn gemaakt van 100% runderhuid en daardoor heel gezond. Hierin zit namelijk veel collageen in, wat goed is voor de gebitsverzorging. Door de hondensnack te dippen met kip, combineren we een gezond kauwproduct met overheerlijke smaak.

Natuurlijke snacks voor de hond met Aware Pet Products

Veilige en natuurlijke producten voor jouw hond. Daar maken wij ons bij Aware Pet Products hard voor. Hoewel het concept relatief nieuw is in Nederland, hebben wij een berg aan ervaring achter de hand. Onze hoofdlocatie in Mexico is namelijk al 25 jaar actief. Hier richten zij zich al jaren op de productie van duurzame, gezonde en natuurlijke snacks voor de hond, denk aan: kauwsnacks en hondensnoepjes. Ook zijn wij transparant. Bij ons weet je precies waar de producten vandaan komen en wat de ingrediënten zijn. Wel zo fijn.

Direct online hondensnacks kopen?

Veilig, gezond en natuurlijk. Dat zijn woorden waar jij – als hondenliefhebber – heel erg blij van wordt. Plaats daarom vandaag nog een bestelling bij Aware Pet Products. Hiermee weet je zeker dat je voor jouw viervoeter de beste snacks in huis haalt. En dat kan ook nog eens heel makkelijk online! Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op. Dit kan door met ons te Whatsappen, te bellen (0570-784057) of door het contactformulier in te vullen. Weet jij al welke hondensnacks jij vandaag bij ons gaat kopen?

Veel gestelde vragen

Wat voor soorten hondensnacks zijn er?

Er zijn enorm veel hondensnacks. Zo kun je kiezen voor gezonde hondensnacks, een lekker tussendoortje of een snack als beloning. Denk bijvoorbeeld aan gedroogde hondensnacks, runderkophuid, kauwstaven en -botten. Welke soort hondensnack je ook kiest, bij Aware Pet Products koop je natuurlijke en gezonde hondensnacks!

Welke hondensnack moet ik kiezen?

De keuze voor een hondensnack hangt enorm af van jouw hond zelf. Zo zijn er hondensnacks die helpen bij een goede gebitsverzorging, gewrichtsverzorging of huid- en haarverzorging. Informeer je daarom goed als jij echt specifiek op zoek bent. Laat het ons vooral weten als je vragen hebt!

Is het gezond om een hondensnack als beloning geven?

Ja hoor, een hondensnack heeft vele gezonde voordelen. Zo zorgen kauwbotten en kauwstaven ervoor dat het gebit schoon blijft en dat de kauwspieren sterk blijven. Daarnaast zorgt een hondensnack ook nog voor beloning. Dit zorgt voor een goede band tussen baasje en hond.

Waar moet ik op letten bij het geven van een hondensnack?

Kijk ook hier weer naar jouw viervoeter. Is het een klein hondje? Geef dan niet al te kleine snacks. Dit maakt de kans op stikken groter. Bij de hondensnacks op onze website staat vermeld voor welk formaat hond deze geschikt is. Blijf ook voor de zekerheid in de buurt en zorgt voor voldoende drinkwater.

Waarom hondensnacks kopen via Aware Pet Products?

Bij Aware Pet Products willen wij de markt verbeteren. Niet alleen op productniveau, maar ook op maatschappelijk vlak. Daarnaast zijn onze natuurlijke hondensnacks ‘IFS FOOD’- en ‘FSSC 22000’-gecertificeerd (uniek!). Onze hondensnacks zijn verder altijd scherp geprijsd en zijn van de hoogste kwaliteit.