Aware Pet Products als producent

Onze werkwijze maakt ons uniek. Dit begint al bij de productie. Wij zijn namelijk een producent, in tegenstelling tot veel andere merken in de markt die een ander laten produceren. Onze productie is IFS Food gecertificeerd en heeft het niveau van menselijke consumptie. Dit is in deze markt heel bijzonder. De unieke, geheel natuurlijke producten zijn niet in een winkel verkrijgbaar. Zo houden we alle processen bij onszelf en kunnen we 100% product- en proceskwaliteit garanderen.

Duurzaam verpakt

Onze producten komen in grote aantallen vanuit Mexico binnen en worden pas verpakt op onze eigen locatie in Deventer. Hierdoor vervoeren we geen karton, plastic of overbodig verpakkingsmateriaal en dit scheelt per container maar liefst 30% in ruimte. Zo hebben we minder containers nodig en beperken we de vrachtvervuiling.

We verpakken onze producten per bestelling in kraft en PLA verpakking. Je producten zijn dus niet per product verpakt, wat een hoop materiaal scheelt. Kraft en PLA zijn volledig recyclebaar en worden zonder gebruik van chemicaliën geproduceerd. Het papier en karton is gerecycled en de labels zijn milieuvriendelijk zonder chloor gebleekt. We kopen vaak restpartijen dozen op die anders vernietigd zouden worden. Het kan dus zijn dat je een doos ontvangt waar “appeltaart” op staat!

Een groene en maatschappelijke werkomgeving

Voor het hele bedrijf en personeel hebben we 1 auto beschikbaar. Doordat we alleen via een webshop direct aan jou verkopen, hebben we geen personeel op de weg nodig. Zo halen we alle tussenschakels uit het verkoopproces en kunnen we onze hoogwaardige producten leveren zonder dat je daarvoor extra hoeft te betalen.

Van meubilair tot machines, alles binnen ons bedrijf is tweedehands. Ten slotte worden de producten ingepakt door personeel met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit kunnen bijvoorbeeld mensen met een lichamelijke beperking zijn, of mensen die zich in een re-integratie traject bevinden. Zo helpen we de maatschappij ook nog een handje.

Kom gerust langs!

Onze deuren staan van maandag t/m zaterdag voor je open. Kom gerust bij ons langs om kennis te maken en het bedrijf te zien. Neem je hond mee en laat hem/haar de producten uitproberen. Zo weet je zeker dat je producten kiest waar je hond van zal genieten. Daarnaast ontvang je ook gelijk nog 10% korting op de producten als je langskomt!

Om te zorgen dat er niet meerdere honden tegelijk aanwezig zijn, vragen we je om hiervoor een afspraak te maken. Bel, Whatsapp of mail ons gerust.