Welkom bij Aware Pet Products, jouw bron voor premium geperste staven, gemaakt in Mexico, die je harige vriend een natuurlijke en smakelijke hondensnack bieden. Onze geperste staven zijn met zorg samengesteld om de hoogste kwaliteit te garanderen. Ze worden dubbel geperst, waardoor ze extra stevig en duurzaam zijn, waardoor je hond er langer van kan genieten. Elk exemplaar wordt met de hand vervaardigd in Mexico en daarna dubbel geperst, waar vakmanschap en traditie samenkomen om een uniek product te creëren.

Toont alle 4 resultaten

Filter producten

Kauwstaven geperst – 25cm. – Voordeelbundel – 20 stuks – Premium Mexico –

Oorspronkelijke prijs was: € 29,95.Huidige prijs is: € 23,96. incl. btw Per voordeelzak 20 stuks

Geperste kauwstaaf hond – 25cm. – Premium Mexico – Runderhuid Naturel

 1,99 incl. btw Per stuk

Geperste kauwstaaf hond – 12cm. – Premium Mexico – Runderhuid Naturel

 0,69 incl. btw Per stuk

Kauwstaven geperst – 12cm. – Voordeelbundel – 50 stuks – Premium Mexico –

Oorspronkelijke prijs was: € 27,95.Huidige prijs is: € 22,36. incl. btw Per voordeelzak 50 stuks

 

Bij Aware Pet Products geloven we in het belang van natuurlijke ingrediënten. Daarom zijn onze geperste staven gemaakt met hoogwaardige, natuurlijke materialen die voldoen aan de behoeften van je hond. We vermijden kunstmatige toevoegingen en vulstoffen, zodat je met een gerust hart kunt genieten van deze gezonde traktatie.

Wat onze geperste staven van Aware Pet Products onderscheidt, is de zorgvuldige selectie van ingrediënten en het productieproces. We streven naar perfectie in elke stap om ervoor te zorgen dat elke staaf voldoet aan onze premium standaarden. Jouw hond verdient alleen het allerbeste, en daar staan we voor.

Of je nu je hond wilt belonen, trainen of gewoon verwennen, onze geperste staven zijn de perfecte keuze. Ze bieden niet alleen een heerlijke smaak, maar ook een natuurlijke kauwervaring die helpt bij het bevorderen van een gezond gebit en tandvlees.

Bij Aware Pet Products staat de tevredenheid van onze klanten voorop. We streven ernaar om hoogwaardige producten te leveren die voldoen aan je verwachtingen. Als je niet tevreden bent met je aankoop, staan we klaar om je te helpen en ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent.

Kies Aware Pet Products voor premium geperste staven die je hond een natuurlijke en smakelijke hondensnack bieden. Bestel vandaag nog en ontdek de kwaliteit en het vakmanschap achter elk product dat we leveren.