Als je niet precies weet wat goed is voor je hond, is het lastig om de juiste hondensnacks te bestellen. Er zijn zoveel soorten, maten en smaken waardoor je misschien door de bomen het bos niet meer ziet. Speciaal voor deze momenten hebben wij onze proefpakketten in het leven geroepen. Jij vult gegevens in over jouw hond en wij selecteren op basis van deze informatie de juiste producten. Een passende snack kan namelijk afhangen van het ras of de leeftijd, maar bijvoorbeeld ook of de hond schrokt of op gezond gewicht is.

Wij weten precies wat je hond nodig heeft en waar hij of zij beter van wordt. Je betaalt een standaard prijs mét korting en wij vullen het pakket met de juiste producten!

Resultaat 1–12 van de 19 resultaten wordt getoond

Filter producten

Huidvrije twist sticks 12,5 cm | mix 25 kalkoen / 25rund

 14,99 incl. btw per 25 stuks rund + 25 stuks kalkoen

Huidvrije twist sticks met kip 12,5 cm

 14,99 incl. btw 50 stuks

Kauwbot voordeelbox L voor middelgrote en grote honden

Oorspronkelijke prijs was: € 50,00.Huidige prijs is: € 39,95. incl. btw per voordeelpakket

Huidvrij mini hondenbot met kip 6,5 cm

 14,99 incl. btw 24 stuks

Luxe Proefpakket Vlees Trainers – 9 smaken – training snacks hond

Oorspronkelijke prijs was: € 35,30.Huidige prijs is: € 28,24. incl. btw per 9 x 100 grams verpakking

Huidvrij hondenbot groot rund 19 cm

 7,99 incl. btw 2 stuks

Munchy Sticks Hondensnacks Proefpakket

Oorspronkelijke prijs was: € 40,65.Huidige prijs is: € 32,50. incl. btw Per pakket á 50 stuks

Huidvrije kauwstaven met kip omwikkeld 12,5 cm

 11,99 incl. btw  9,59 incl. btw 8 stuks

Luxe Proefpakket Vlees Strips – 9 smaken – verwensnack hond

Oorspronkelijke prijs was: € 33,67.Huidige prijs is: € 26,94. incl. btw per 9 x 100 grams verpakking

Kauwsnack box L voor kleine en middelgrote honden

Oorspronkelijke prijs was: € 58,65.Huidige prijs is: € 44,95. incl. btw per voordeelpakket

Puppy hondensnacks voordeelpakket voor puppy’s van middelgrote rassen

Oorspronkelijke prijs was: € 31,49.Huidige prijs is: € 25,00. incl. btw per voordeelpakket

Puppy voordeelpakket voor puppy’s van de kleine rassen – Kauwsnacks Puppy –

Oorspronkelijke prijs was: € 39,88.Huidige prijs is: € 34,99. incl. btw per voordeelpakket

Welkom bij Aware Pet Products, dé bestemming voor proef- en voordeelpakketten van premium hondensnacks. Onze proef- en voordeelpakketten bieden een assortiment handgemaakte hondensnacks van premium runderhuid, met heerlijke opties zoals kauwrollen, kauwchips, kauwbotten en kauwsticks. Ontdek de hoogwaardige kwaliteit van onze hondensnacks, met de authentieke smaak en vakmanschap van Mexico.

Bij Aware Pet Products begrijpen we dat je alleen het beste voor je hond wilt. Daarom worden al onze hondensnacks met de hand gemaakt in Mexico, waar traditionele technieken en hoogwaardige runderhuid samenkomen om kwaliteitsproducten te leveren. Onze proef- en voordeelpakketten zijn zorgvuldig samengesteld om je hond een natuurlijke en smakelijke kauwervaring te bieden.

Onze premium runderhuiden worden zorgvuldig geselecteerd en verwerkt tot verschillende vormen en maten, zoals kauwrollen, kauwchips, kauwbotten en kauwsticks. Deze hondensnacks zijn niet alleen een traktatie, maar bieden ook voordelen voor de mondgezondheid en het kauwinstinct van je trouwe metgezel.

Bij Aware Pet Products streven we naar uitmuntendheid in kwaliteit en klanttevredenheid. Onze proef- en voordeelpakketten worden samengesteld met de hoogste normen voor veiligheid en kwaliteit. We gebruiken alleen natuurlijke ingrediënten en vermijden kunstmatige toevoegingen, zodat je met een gerust hart kunt genieten van deze hondensnacks.

Onze proef- en voordeelpakketten bieden niet alleen een ruime variatie aan premium hondensnacks, maar ook een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Het is de perfecte manier om verschillende smaken en texturen te ontdekken en je hond te verwennen met een scala aan heerlijke traktaties.

Kies voor de proef- en voordeelpakketten van Aware Pet Products en geef je hond een assortiment hoogwaardige, handgemaakte hondensnacks. Bestel vandaag nog en ontdek de tevredenheid van je hond terwijl hij geniet van deze heerlijke en natuurlijke kauwtraktaties.