Samenwerking Aware Pet Products & JP van den Bent stichting !

De JP van den Bent Stichting is een organisatie die mensen ondersteunt in verschillende aspecten van hun leven, zoals wonen, werken, vrije tijd en sociale contacten. Bij ons staat de individuele vraag van elke persoon centraal, omdat we geloven dat iedereen uniek is en dus ook unieke ondersteuning nodig heeft. Soms is professionele begeleiding essentieel om mensen te helpen hun leven op hun eigen manier te leiden.

Binnen onze werklocatie aan de Sleutelbloemstraat dragen we ons steentje bij aan deze missie. Een van de manieren waarop we dit doen, is door samen te werken met Aware Pet Products. Onze medewerkers schrijven bedankkaartjes voor Aware Pet Products, bevestigen tags met elastiekjes en voorzien verzenddozen van een speciale Aware-stempel.

We zijn altijd geïnteresseerd in nieuwe samenwerkingen die onze medewerkers zinvol werk bieden en waarbij we ons kunnen inzetten voor mooie initiatieven zoals Aware Pet Products. Als u ook geïnteresseerd bent in een samenwerking met onze medewerkers, neem dan gerust contact met ons op via werklocatiesleutelbloemstraat@jpvandenbent.nl.

We kijken uit naar mogelijke samenwerkingen en nieuwe kansen om onze medewerkers te laten bloeien.

JP van den Bent
jp vd bent