Voeding

Hoe worden onze gezonde en natuurlijke hondensnacks geproduceerd?

Hoe worden onze gezonde en natuurlijke hondensnacks geproduceerd?

Hoe worden onze gezonde en natuurlijke hondensnacks geproduceerd?

Bij Aware Pet Products vinden we de hoge kwaliteit van onze gezonde en natuurlijke hondensnacks ontzettend belangrijk. Daarom doen we er alles aan om de beste gezonde en natuurlijke kauwbotten te produceren, maar hoe doen we dat precies? Je leest er alles over in onze blog!

Aware is onderdeel van Summma International, een familiebedrijf dat 26 jaar geleden is opgericht en in de loop der jaren is uitgegroeid tot één van de grootste producenten van runderhuiden hondensnacks ter wereld, met inmiddels meer dan Hoe worden onze gezonde en natuurlijke hondensnacks geproduceerd?1.800 medewerkers. Summma is gevestigd in Mexico en heeft 6 fabrieken in de stad Aguascalientes. Wil je meer weten over de fabrieken? Lees dan hier verder.

Familiebedrijf Summma

Summma staat bekend om haar familiewaarden en haar compromisloze focus op productkwaliteit. Het bedrijf streeft ernaar om haar medewerkers te ondersteunen en te stimuleren in hun persoonlijke en professionele groei. Bij Summma zijn de werknemers belangrijk en het bedrijf zorgt ervoor dat zij ook genoeg vrije tijd hebben om met hun gezin door te brengen, zo hebben ze maar één shift per dag en zijn ze altijd vrij op zon- en feestdagen. Zo neemt Summma haar verantwoordelijkheid.

Ook duurzaamheid is zeer belangrijk, waardoor Summma een eigen waterzuiveringsinstallatie heeft in haar fabrieken in San Lorenzo 1 en San Lorenzo 2, waar het overtollige water van de productie wordt behandeld en gerecycled om akkers te irrigeren. Alle producten zijn gemaakt met zorgvuldig geselecteerde grondstoffen en ondergaan strenge controles om de kwaliteit en veiligheid te waarborgen.

Gezonde en natuurlijke hondensnacks van Summma

Hoe worden onze gezonde en natuurlijke hondensnacks geproduceerd?

Daarnaast staat de gezondheid en veiligheid van jouw hond voorop. In de runderhuid kauwsnacks van Aware zitten geen kunstmatige kleur- of smaakstoffen, maar ook geen graan, toegevoegde suikers of zout en zorgen we ervoor dat onze producten vrij zijn van schadelijke stoffen.  Onze productie in Mexico is IFS FOOD & FSSC 22000 gecertificeerd (wat staat voor: Food Safety System Certification). Dit is in deze markt heel bijzonder. Zo houden we alle processen bij onszelf en kunnen we 100% product- en proceskwaliteit garanderen.

Wij van Aware zijn trots op onze producten en zijn altijd op zoek naar manieren om de productkwaliteit en duurzaamheid te verbeteren. Door de gezonde en natuurlijke hondensnacks van Aware te kopen, steun je dus een familiebedrijf met een lange geschiedenis en een focus op duurzaamheid en verantwoordelijkheid. Je investeert in de groei van lokale familiebedrijven en eerlijke arbeidsomstandigheden en ondersteunt ook nog eens de lokale economie.