Natuurlijk

Duurzaam & milieubewust

Gratis verzending > € 25,-

Graan- en glutenvrij

Natuurlijke hondensnacks kopen?

Steeds meer dierenliefhebbers zijn op zoek naar natuurlijke hondensnacks. Toevoegingen, zoals: E-nummers, conserveringsmiddelen en fillers, zijn namelijk helemaal niet gezond. Als baasje stap je daarom liever over op de ‘echte’ producten. Of beter gezegd: natuurlijke hondensnacks. Deze vind je bij Aware Pet Products. Dus waar wacht je nog op?

Combo-bundel geknoopte hondenbotten 7″ t/m 9″, 3 smaken: Naturel | Uier | long

 15,99 incl. btw per bundel van 3 stuks

Dunne runderhuid kauwbot rollen Combo-bundel 8 stuks in 4 smaken: Long | Uier | Kip | Naturel

 13,99 incl. btw per bundel van 4 X 2 stuks

Hondensnack vleesstrips Eend 100 gram

 3,45 incl. btw per 100 grams verpakking

Hondensnack Vleesstrips Kalkoen 100 gram

 3,49 incl. btw per 100 grams verpakking

Hondensnack Vleesstrips Kip 100 gram

 3,43 incl. btw per 100 grams verpakking

Hondensnack Vleesstrips Konijn 100 gram

 3,96 incl. btw per 100 grams verpakking

Hondensnack vleesstrips Lam 100 gram

 4,29 incl. btw per 100 grams verpakking

Hondensnack Vleesstrips Paard 100 gram

 4,28 incl. btw per 100 grams verpakking

Hondensnack vleesstrips ree

 3,65 incl. btw per 100 grams verpakking

Hondensnack Vleesstrips Rund 100 gram

 3,43 incl. btw per 100 grams verpakking

Hondensnack Vleesstrips Wildzwijn 100 gram

 3,69 incl. btw per 100 grams verpakking

Luxe Proefpakket Vlees Strips – 9 smaken – verwensnack hond

 33,67 incl. btw per 9 x 100 grams verpakking

Natuurlijke hondensnacks

Natuurlijke producten winnen de laatste tijd steeds meer aan terrein. Niet alleen wanneer het om onze eigen voeding gaat, maar ook om die van onze huisdieren. Er is steeds meer vraag naar producten zonder conserveringsmiddelen en ‘fillers’. De hondensnacks van Aware Pet Products zijn gelukkig natuurlijk. Wij gebruiken daarnaast geen fillers, waaronder: graan en rijst. Deze voegen namelijk niets toe aan het dieet van een hond. Behalve koolhydraten, die de gezondheid van jouw viervoeter juist kunnen schaden.

Veilig en gezond

Als dierenliefhebber sta je er misschien niet bij stil, maar supermarkten en dierenwinkels staan boordevol met potentieel gevaarlijke producten. Producenten van hondensnacks – natuurlijk of niet – worden namelijk aan relatief weinig regels gebonden. De snacks kunnen dan ook chemicaliën, zware metalen en metaalzouten bevatten. Dit kan gevolgen hebben voor de gezondheid van onze viervoeters. Wij pakken dit anders aan. Onze producten zijn GSI- en IFS-gecertificeerd. Zij voldoen aan de strenge regels voor menselijke consumptie.

Natuurlijke snacks voor de hond met Aware Pet Products

Veilige en natuurlijke hondensnacks. Daar maken wij ons bij Aware Pet Products hard voor. Hoewel het concept relatief nieuw is in Nederland, hebben wij een berg aan ervaring achter de hand. Onze hoofdlocatie in Mexico is namelijk al 25 jaar actief. Hier richten zij zich al jaren op de productie van duurzame, gezonde en natuurlijke snacks voor de hond, denk aan: kauwsnacks en hondensnoepjes. Ook zijn wij transparant. Bij ons weet je precies waar de producten vandaan komen en wat de ingrediënten zijn. Wel zo fijn.

Lees meer op de pagina over onze werkwijze.

Direct natuurlijke hondensnacks kopen?

Kauwbotten. Vleessnacks. Kauwstaven. Onze viervoeters zijn er dol op. Het liefst worden ze er dagelijks op getrakteerd. Natuurlijk wil jij – als baasje – zeker weten dat deze producten ook echt goed voor ze zijn. Daarom kies je het liefst voor natuurlijke hondensnacks. Bestel ze bij Aware Pet Products. Onze kauwsnacks voor honden zijn natuurlijk. Vragen? Neem contact met ons op door ons te bellen (0570-784057), Whatsappen of door het contactformulier in te vullen. Welke natuurlijke hondensnacks ga jij voor jouw trouwe viervoeter kopen?