Natuurlijk

Duurzaam & milieubewust

Gratis verzending > € 25,-

Graan- en glutenvrij

Runderkophuid hond

Wil je jouw hond trakteren op een gezonde snack? Dan is runderkophuid een echte aanrader. Deze gedroogde hondensnack is zeer populair onder trouwe viervoeters. Alle volwassen honden kunnen hier naar hartelust op kauwen. Koop je runderkophuid bij Aware Pet Products, dan weet je zeker dat je een verantwoorde hondensnack in huis haalt. Onze runderkophuid voor de hond is puur natuur en vetarm. Bestel nu deze smakelijke runderkophuid voor je hond!

Wat is runderkophuid?

Runderkophuid is een gedroogde hondensnack, dat wordt gemaakt van onderhuids bindweefsel van runderen. Deze onderste huidlaag, ook wel subcutis genoemd, wordt gedroogd in warme lucht van 130 graden Celcius. Door op een relatief lage temperatuur te drogen, worden de natuurlijke smaak en geur van de runderkophuid behouden. Runderkophuid als hondensnack bevat zo’n 76,6% ruwe proteïne, een voedingsstof die belangrijk is bij o.a. spieropbouw. Doordat het product zeer taai is, kan de hond er langere tijd op kauwen. Dit helpt bij de ontwikkeling en instandhouding van sterke kaken en zorgt voor reiniging van het gebit.

Smakelijke dieetsnack

Kan er bij je hond wel wat gewicht vanaf, maar wil je hem/haar toch af en toe op iets lekkers trakteren? Runderkophuid is je go-to hondensnack. Het product is vetarm en doordat het zo taai is, kost het haast meer calorieën dan erin zitten om het op te kauwen. De meeste honden houden van wat lekkers en hebben graag wat te doen. Met runderkophuid schiet je dus dubbel raak. Alleen voor pups is deze snack nog een iets te grote uitdaging. Verder kunnen honden van elk formaat en elke leeftijd er naar hartelust op kauwen.

Verantwoorde hondensnacks van Aware Pet Products

Aware Pet Products is onderdeel van kauwbottenproducent Summma (inderdaad, met drie keer ‘m’, van mmm, lekker). De runderkophuid en andere hondensnacks worden ‘in house’ geproduceerd naar menselijke maatstaven. Doordat we de productie in eigen hand hebben, kunnen we de garantie afgeven dat dit op een verantwoorde manier gebeurt. Summma gebruikt 100% van alle grondstoffen, heeft een eigen faciliteit voor waterreiniging en ditto recyclingprocessen. Met onze runderkophuid en andere hondensnacks zal je hond geen toegevoegde suikers binnenkrijgen, net zo min als geur- en smaakstoffen. Kortom: kies voor pure, natuurlijke hondensnacks; kies voor Aware Pet Products.

Nu runderkophuid bestellen

De runderkophuid die je bij ons kunt bestellen, laten we zien bovenaan deze pagina. Op moment van typen is dat een mooie voordeelzak van 800 gram. Wij zijn altijd op zoek naar het beste aanbod voor jouw hond, de kans is groot dat we meer runderkophuid aan ons assortiment toevoegen. Bestellen is eenvoudig, want onze webbouwers hebben gezorgd voor een soepele webwinkel-ervaring. Vanaf €25,- bestelwaarde bezorgen we je bestelling gratis. Je kunt de runderkophuid ook gratis bij ons in Deventer afhalen. Neem de hond maar niet mee bij afhalen, want die wordt helemaal dol van de geur van duizenden heerlijke hondensnacks!