Samenwerking Aware Pet Products & Arbeidstrainingcentrum Zideris !

Aware Pet Products is een duurzaam bedrijf in Deventer dat op verantwoorde wijze gezonde hondensnacks aan de man (of eigenlijk hond) brengt. Duidelijkheid en transparantie, herleidbaarheid van de producten en veiligheid voor mens en dier staan hoog in het vaandel. Zo zijn al het meubilair en de machines tweedehands en is voor het hele bedrijf één auto, om de duurzaamheid te vergroten. Doordat Aware Pet Products direct aan klanten verkoopt via de webshop, is er geen personeel op de weg nodig. Dat scheelt in de uitstoot én in de kosten en dat komt de klant ten goede.

Daarnaast helpt Aware Pet Products de maatschappij een handje. Er zijn doorlopend plaatsen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, die onder andere de bestellingen inpakken. Daarom past een samenwerking met Aware Pet Products goed bij Zideris. Zideris is een kleinschalige zorgorganisatie met een eigen visie en karakter. Ze bieden persoonlijke begeleiding en mensgerichte ondersteuning aan jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Ook heeft Zideris eigen dagbestedingsmogelijkheden. De jongeren en volwassenen dragen graag hun steentje bij aan de samenleving, met inzet van hun eigen kwaliteiten. Dat geeft hun een goed gevoel en maakt ze zelfstandig en zelfverzekerd. In ons arbeidstrainingcentrum in Huis ter Heide stempelen de dagbesteeders de dozen voor Aware Pet Products, schrijven ze kaartjes met productnamen en worden de kaartjes voorzien van elastieken. Kortom: we zijn blij met elkaar en het werk dat we doen.

Heeft u ook interesse in een samenwerking met de helden van Zideris? Neem dan contact Ilona von Aesch via: i.vonAesch@zideris.nl. Samen helpen we elkaar verder!

Goede doelen van Aware Pet Products