Natuurlijk

Duurzaam & milieubewust

Gratis verzending > € 35,-

Graan- en glutenvrij

Bullepees hondensnacks

Bij Aware Pet Products zijn wij vooral groot geworden door onze kauwbotten en kauwstaven, maar er is nog iets: bullepees hondensnacks. Deze kauwsnacks zijn niet alleen erg lekker, maar ook nog eens goed voor hun gebit. Daarom hebben wij bij Aware Pet Products verschillende bullepezen kauwbotten in onze webshop opgenomen. Ze zijn 100% natuurlijk en wij zijn transparant over hun herkomst. Alleen zo kun jij – als eigenaar – een overwogen beslissing maken. Alleen het beste voor jouw trouwe vriend!

Wat is zijn bullepees hondensnacks?

Het is een vraag die wij vaak van hondeneigenaren krijgen: wat is bullepees eigenlijk? Hier kunnen wij kort over zijn: bullepees hondensnacks zijn de gedroogde penis van een stier – ook wel een bul genoemd. Klinkt misschien onsmakelijk, maar honden zijn er dol op. Het orgaan is tussen de 75 en 85 centimeter lang. Bullepees wordt gedroogd, op maat gezaagd en vervolgens aan honden – van senioren tot puppies – gegeven als hondensnack. Het biedt extra lang kauwplezier en draagt bij aan een goede gebitsverzorging.

De hoogste kwaliteit

De producten van Aware Pet Products zijn stuk voor stuk 100% natuurlijk. Dit geldt dus ook voor onze bullepees hondensnacks. Ze zijn met de hand gemaakt en voldoen aan de hoogste eisen. We richten ons hierbij op de kwaliteitsnormen voor menselijke consumptie. Die zijn namelijk vele malen hoger dan die voor gezelschapsdieren. Vreemd toch? Onze producten zijn dan ook – in tegenstelling tot sommige andere dierproducten – vrij van chemicaliën, zware metalen en metaalzouten. Ook zijn onze bullepees hondensnacks voor honden IFS-gecertificeerd.

De bullepees hondensnacks van Aware Pet Products

Dierenvoeding is aan relatief weinig regels gebonden. Dat vinden wij bij Aware Pet Products een kwalijke zaak. Door onze snacks aan de kwaliteitsnormen voor menselijke consumptie te laten voldoen, proberen wij onze branche naar een hoger niveau te tillen. Zijn bullepees hondensnacks bij ons in de aanbieding? Dan geniet je gegarandeerd van de hoogste kwaliteit. Onze missie om bij te dragen aan een betere wereld, vind je ook op andere gebieden binnen onze bedrijfsvoering terug. Denk bijvoorbeeld aan onze verpakkingen.

Meer weten? Wij vertellen je graag over onze werkwijze.

Direct bullepezen voor honden kopen?

Natuurlijk, veilig én transparant. Wanneer het om de snacks van jouw viervoeter gaat, is er geen ruimte voor compromissen. Scroll daarom meteen door de producten van Aware Pet Products. Denk aan onze gezonde bullepezen – geschikt voor zowel de volwassen hond als de puppy. Plaats nu een bestelling in onze webshop. Ook bij vragen kun je bij ons terecht. Bel naar 0570-784057 of vul het contactformulier in. Weet jij al wanneer je onze natuurlijke bullepezen voor jouw hond of puppy wilt gaan kopen?

Veel gestelde vragen

Zijn bullepees hondensnacks goed voor mijn hond?

Een bullepees is geschikt voor jouw hond (ook puppy). Een bullepees wordt zacht doordat jouw hond er op gaat kauwen. Let wel goed op! Sommige honden proberen de bullepees direct op te eten/door te slikken.

Waarom een bullepees voor mijn hond kopen?

Jouw hond vindt de bullepees lekker! Daarnaast kan hij gerust een lange tijd op de bullepees knagen. Daarnaast draagt het bij aan een goede gebitsverzorging. Een win-win situatie!

Waarom een bullepees via Aware Pet Products

Wij geven écht om jouw viervoeter en kijken verder! Naast dat onze productie IFS FOOD & FSSC 22000 gecertificeerd is (uniek!), zijn wij ook duurzaam. Onze producten zijn altijd scherp geprijsd en zijn van de hoogste kwaliteit.