Natuurlijk

Duurzaam & milieubewust

Gratis verzending > € 25,-

Graan- en glutenvrij

Runderlong hondensnack

Is runderlong hondensnack een lekkere snack? Voor jou misschien niet, maar voor je hond zeker wel! Gedroogde runderlong hondensnack is voor je hond een heerlijk en voedzaam tussendoortje. Zowel pups als volwassen honden zijn er gek op. Bij Aware Pet Products verkopen we runderlong hondensnacks uit eigen productie. Die productie gebeurt verantwoord, zonder verspilling en we gebruiken uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Runderlong hondensnack is verkrijgbaar als losse snack en als onderdeel van vele andere hondensnacks. Bestel nu gedroogde runderlong voor de hond bij Aware Pet Products!

runderhuid stick omwikkeld met runderlong
Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

Runderhuid stick omwikkeld met runderlong

Vanaf  0,49 incl. btw
Munchy Bone met Runderlong
Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

Munchy Bone met Runderlong

Vanaf  0,99 incl. btw

Runderlong hondensnack voordeelzak 650 gram

Oorspronkelijke prijs was: € 19,95.Huidige prijs is: € 15,95. incl. btw per voordeelzak 650 gram

Natuurlijke geur (en hoe!)

Zodra je de zak met gedroogde runderlong openmaakt, komt je een sterke geur tegemoet. In de meeste gevallen begint de hond dan direct te kwispelen en kwijlen, terwijl het baasje met moeite het ontbijt binnenhoudt. Smaken verschillen, nietwaar? Die sterke geur ontstaat tijdens het drogen. De runderlong wordt met natuurlijke producten gereinigd, waarna het op lage temperatuur gedroogd wordt. Hierdoor blijft de originele geur behouden en wordt deze zelfs versterkt. We raden dan ook aan om de verpakking goed te sluiten en uw handen te wassen na het geven van de gedroogde runderlong!

Runderlongen voor honden

Runderlong: dat klinkt misschien niet zo smakelijk. Voor de mens tenminste. Voor honden is het product echter een heerlijk tussendoortje. Het zit namelijk boordevol eiwitten, mineralen en spoorelementen. Hiermee draagt het bij aan een betere gezondheid en mondhygiëne. De gedroogde runderlong is dus gezond!

De voordelen van deze hondensnack zijn:

  • Natuurlijk;
  • Zonder gluten, suiker of zout;
  • Geschikt voor alle levensfasen.

Toch geven niet alle eigenaren en trainers deze gezonde runderlongen aan hun hond. De geur is namelijk sterk en het product kan vlekken geven – bijvoorbeeld aan tapijt of bekleding. Wij raden dan ook aan om ze buitenshuis te geven. Ook gaan de producten – i.v.m. onderhuids bindweefsel – minder lang mee.

Snacks met runderlong

Runderlong is een veelzijdig product. Doordat de longen (voor het drogen) zo flexibel zijn, kan het gemakkelijk in andere snacks verwerkt worden. Dat doen we dan ook veelvuldig; zoek maar eens op ‘runderlong’ via de zoekbalk bovenin. Je vindt dan vele met runderlong omwikkelde, verrijkte en gevulde hondensnacks. Wat dacht je van runderhuid beplakt met long, met runderlong gevulde hoeven of met long omwikkelde kauwbotten? Smakelijk!

De gedroogde runderlongen van Aware Pet Products

De runderlongen van Aware Pet Products worden gedroogd aangeleverd. Dit houdt in dat ze op hoge temperatuur worden gedroogd: er is geen vocht meer aanwezig. Hiermee verlengen wij de houdbaarheid van onze producten en worden ze lekker taai. Wij voegen daarbij niets aan onze producten toe, waardoor ze natuurlijk en lekker gezond blijven. Een goed verantwoorde keuze dus!

Gezond snacken

Het verschil tussen dierenvoeding en voedsel voor menselijke consumptie is groot. Zeker wanneer het om de kwaliteitsnormen gaat. Het komt dus regelmatig voor dat een kauwsnack de gezondheid van onze viervoeters kan aantasten. Bij Aware Pet Products vinden wij dat niet kunnen. Daarom voldoen onze dierensnacks aan de richtlijnen, die voor menselijke consumptie zijn gesteld.

Meer weten over onze werkwijze? Je leest er op onze website alles over.

Bestel runderlong met een gerust hart

Bij Aware Pet Products kun je met een gerust hart gedroogde runderlong voor je hond bestellen. We zien erop toe, dat er geen geur- en smaakstoffen, suikers en een teveel aan zout worden toegevoegd. Dat kunnen wij garanderen, doordat de productie van onze hondensnacks ‘in house’ wordt gedaan bij ons moederbedrijf Summma in Deventer.

Bestellen

Bestel je online gedroogde runderlong of andere hondensnacks, dan kun je jouw bestelling op deze locatie gratis afhalen. Uiteraard kunnen we je bestelling ook bij je thuis bezorgen. Voor onze webshop, bezorging en afhandeling krijgen we gemiddeld een 9,6 van onze klanten (bijna 1000 reviews op Webwinkelkeur). Maak jij binnenkort je hond blij met onze gezonde gedroogde runderlong? We zien je bestelling graag tegemoet! Volg ons op Insta of Facebook voor de leukste weetjes en aanbiedingen.