Natuurlijk

Duurzaam & milieubewust

Gratis verzending > € 25,-

Graan- en glutenvrij

Gedroogde hondensnacks kopen

De vraag naar gedroogde hondensnacks is groot. Deze zijn namelijk lang houdbaar. Toch is de ene gedroogde snack voor honden de andere niet. Zeker wanneer het om de voedingswaarde en veiligheid gaat. Daarom zet Aware Pet Products zich in voor veilige en gezonde producten voor jouw hond. Dankzij onze transparantie, weet je – bij het kopen van gedroogde hondensnacks – namelijk meteen waar je aan toe bent. Dus waar wacht je nog op?

Runder nekpees 800 Gram

 19,98 incl. btw per voordeelzak 800 gram

Runderkophuid 800 gram voordeelzak

 19,98 incl. btw per voordeelzak 800 gram

Runderlong voordeelzak 650 gram

 16,50 incl. btw per voordeelzak 650 gram

Runderluchtpijp omwikkeld met slokdarm

 3,99 incl. btw per stuk

Runderpens voordeelzak 600 gram

 19,98 incl. btw per voordeelzak 600 gram

Varkenshuid 750 gram voordeelzak

 14,95 incl. btw  9,97 incl. btw per voordeelzak 750 gram

De voordelen

Vrijwel iedereen, die van honden houdt, heeft ze in huis: hondensnacks. Niet zo vreemd, want deze heerlijke tussendoortjes bieden veel voordelen. In de eerst plaats kun je er jouw trouwe viervoeter heerlijk mee verwennen. Daarnaast zijn ze ook goed voor zijn of haar gezondheid. Onze snacks voor honden zijn – doordat ze mineralen, vitamines, calcium en vetzuren bevatten – een perfecte aanvulling op de dagelijkse voeding. Tot slot verwijdert het ook tandplak en gaat het stress tegen. Win-win!

Natuurlijke en duurzame hondensnacks

Bij Aware Pet Products houden wij van puur natuur. Zo verwerken wij geen extra ‘fillers’ in onze producten. Denk aan graan of rijst. Deze grondstoffen voegen namelijk helemaal niets toe aan de voedingswaarde van onze hondensnacks. Wel zijn ze hoog in koolhydraten. En dat is natuurlijk niet goed voor het welzijn van jouw huisdier. Daarom bieden wij jou met onze online hondensnacks een meer gezonde keuze.

Veilig en gezond

Het zal je misschien verbazen, maar niet iedere hondensnack is gezond. Sterker nog: in de Nederlandse supermarkten en dierenspeciaalzaken vind je nog regelmatig ongezonde en zelfs onveilige producten terug. Daarom zijn onze productielocaties stuk voor stuk GFSI en IFS-food gecertificeerd. Hiermee tonen we aan dat wij nooit schadelijke middelen gebruiken, waaronder: chemicaliën, metaalzouten en zware metalen. Ook worden al onze producten getest op salmonella en enterobacteriaceae.

Gezonde hondensnacks bestellen bij Aware Pet Products

Snacks voor honden vind je in allerlei soorten en maten. Dit geldt ook voor de kwaliteit van deze producten. Er zijn gelukkig hele goede, gezonde hondensnacks op de markt, maar ook genoeg die niet veilig zijn. Bij Aware Pet Products willen wij de markt verbeteren. Niet alleen op productniveau, maar ook op maatschappelijk vlak. Minder verpakkingsmateriaal, meer openheid en een link met de maatschappij. Hiermee kun jij heel makkelijk een bewuste keuze maken. Welke hondensnacks passen het beste bij jouw hond?

Meer weten over onze werkwijze? Je leest er meer over op deze pagina.

Direct online hondensnacks kopen?

Veilig, gezond en natuurlijk. Dat zijn woorden waar jij – als hondenliefhebber – heel erg blij van wordt. Plaats daarom vandaag nog een bestelling bij Aware Pet Products. Hiermee weet je zeker dat je voor jouw viervoeter de beste hondensnacks in huis haalt. En dat kan ook nog eens heel makkelijk online! Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op. Dit kan door met ons te Whatsappen, te bellen (0570-784057) of door het contactformulier in te vullen. Weet jij al welke hondensnacks jij vandaag bij ons gaat kopen?