Natuurlijk!

Duurzaam & milieubewust

Gratis verzending > € 25,-

Graan- en glutenvrij

Onze hardlopers

Kauwbotten (21)

Kauwrollen (11)

Kauwstaven (22)

Munchy Bones (5)

Dé online winkel voor bewuste hondensnacks

Welkom op de website van Aware Pet Products. Wij zijn een bedrijf dat zich richt op de gezondheid van jouw hond. Dit doen we met het verantwoordelijk produceren van gezonde hondensnacks. We houden de productie in eigen hand en produceren in landen waar het dierenwelzijn hoog in het vaandel staat. Lees gerust meer over onze werkwijze en filosofie!

Onze natuurlijke producten zijn altijd vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Ook voegen we geen suiker of granen toe en reinigen we de ingrediënten op een natuurlijke manier. Zo blijven onze producten natuurlijk én glutenvrij. We versturen jouw bestelling in geheel recyclebare of gerecyclede verpakking.

Laat u zich verassen op hoeveel vlakken wij ons onderscheiden!

Aware Pet Products staat voor het bewustzijn waar wij als hondenbaasjes aan bij kunnen dragen, zonder daar meer voor te hoeven betalen! Bij ons ben je aan het juiste adres voor onder andere gedroogde hondensnacks, kauwbotten, kauwstaven, puppy snacks en snacks voor de gebitsverzorging van jouw hond.

Bij elk product staat het land van herkomst vermeld, de analyse, de houdbaarheid, specificaties en voeding instructie alsmede eventuele unieke eigenschappen. Mocht je vragen hebben over een specifiek product, neem dan gerust contact met ons op.